Educación 3.0 ressenya del projecte LLegirXdirms2 dins dels premis de treballs col·laboratiu 2013

1371487108084 (3)

Al nombre 11 de la revista Educación 3.0 (la revista para el aula del siglo XXI) es donen a conèixer els guanyadros dels treball per projectes del 2013. El treball de LlegirXdirms2 que vertebra aquests bloc, no ha guanyat, però sí que està dins dels 20 projectes que complementen el llistat dels guanyadors.
En paraules del director Javier Palazón, aquest nombre 11 de la revista, podem dir que suposa el màxim exponent d’aquesta aposta de la mà de la primera edició dels Premis per Treballs per Projectes 2013, on han participat al voltant de 200 treballs, tots ells innovadors, originals i emocionants, només hem pogut premiar 10, però hem publicat molt més perquè volem compartir-los amb vosaltres i que vos servisquen d’inspiració.

Per nosaltres, aparèixer a la revista dins de la selección, ja és un premi pel treball de l’alumnat que participat al desenvolupament del treball. És a ells, els m’han acompnyant en aquesta aventura d’aprenentatge, als primers que vull reconèixer el seu esforç i la seua companyia en aquesta aventura de la recerca d’Ítaca. Estic segura que cadascú d’ells farà del seus propi viatge una experiència única i fascinant, arribarant a la seua propia platja.
En segon lloc, vull donar les gràcies a tots els companys de feina que m’han ajudat de la millor forma posible: Compartint les seues experiències, els seus coneiximents, encara sense conèixer-nos personalment, o havent coincidit només a algunes sessions. Gràcies Oreto Doménech Masià (@ariadnalaberint) pel compartir de les teues pràctiques; gràcies per les rúbriques i la pràctica que vas comentar-me Laura Santacruz (@Lalectora) que em van ajudar a visualitzar molt millor els conceptes.
I no puc deixar de donar les gràcies a la “mestra” Laura Borràs que amb els seus tuits, Rt i comentaris als seus cursets de formació a docents a Galicia (Martí Sorolla per aquelles terres) ha donat difusió al projecte, i sense dubte acompanyat al llarg de tot el camí, des dels inici pel mes de novembre a Gandia, fins fa poc dies que ens felicitava i animava a continuar endavant. Com en altres ocasions he dit: GRÀCIES…. hi ha vegades que més paraules són només soroll.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s