@llegirxdirms2 participa a les XXIII Jornades Estatals del Forum Europeu d’Administradors de l’Educació

redes  sociales

L’inici de l’horari d’hivern va portar a @llegorxdirms2 cap a Mallorca a presentar el treball realitzar al llarg del curs 2012-2013 amb l’alumnat de segon de batxillerat.
Les Jornades Estatals del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació, que prenenía com eix les xarxes socials a l’educació del segle XXI, es va celebrar des del 25 al 27 d’octubre 2013.
L’encontre a la ciutat de Mallorca em va donar l’oportunitat de “desvirtualitzar” a @jordi_a, qui va iniciar les jornades amb la seua conferència inagual “aprendre a la Xarxa, aprendre d’altra forma i sense límits” on ens dibuixava les diferències entre els nadius tecnològics i els forasters, les metàfores de l’educació a la xarxa, les noves finestres d’aprenentatge que s’obren amb els PLE o els MOOc que sense dubte estan canviat la forma d’èsser docent.
En aquest context de proximitat, compartir i conversar també vam “desvirtualitzar-nos” @Coralregi i jo mateixa (@angelssoriano74) amb qui vaig coincidir amb les comunicacions que presentaven: vam continuant compartint com fem a Twitter, en aquesta ocasió “face to face”.
@llegirxdirms2 va presentar-se com una pràctica de l’ús de Twitter com eina a la classe de llengua i literatura valenciana, així com una eina de col.laboració entre l’alumnat i com no, del professorat, oferint la possibilitat d’establir relació amb docent que tenen la mateixa preocupació que tu per la docència. Gràcies sempre per Compartir i deixar-me crèixer.

1382721495424

Des del meu punt de vista les xarxes socials tenen moltes avantatges, i també perills com totes les coses en aquesta vida, fins i tot, viure és perillós, i vivim cada día, encara que tinguem entrebanc… però com docents que som, tinguem la necessitat d’apropar-nos als nostres alumnes per “emocionar-los”; i totes les eines que ens ho facilite seràn justament això… eines que usarem. I serà des de l’emoció que començaran a desenvolupar les competències que necessitaràn per la seua vida adulta: aprendre a aprendre.
Què opineu vosaltres?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s