Participació de @LlegirxDirms2 a les 15 Jornades d’Educació de Bétera

Ahir día 30 de Juny, vaig tindre l’oportunitat de participar a la 15 Jornada d’educació de Bétera. Des d’ací voldria destacar la tasca del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Bétera.
En aquestos temps, on l’educació és un tema en boca de tothom, i no sempre per donar opinions possitives, i on la tasca docent no té els millors adjectius de la llengua; són molt dignes de destacar aquestes actuacions realitzades des de l’administració local, que mira per millorar, donar resposta a les inquietuts dels docents de la seua localitat. Felicitats a tots els responsables, des d’aquestes línies.

La nostra participació va estar dirigida a comentar el procés d’implementació de les TICS al centre Marti Sorolla, la nostra evolució en el procés i les activitats més significatives que estem desenvolupant.

Com sempre he comentar “Compartir és Crèixer” per desenvolupar-nos, per millorar, i sobretot per realitzar una formació constant en la nostra tasca de docent. Un dels beneficis de les noves tecnologies és la facilitts de compartir els coneiximents, i que estiguen al nostre abast.
Justament aquest fet, ens otorga la responsabilitat de confeccionar el nostre Personal Lerarning Environment (entorn d’aprenentatge personal).
Els entorns en els quals millorem les nostres competències docents són molt diversos, com: Twitter, Pàgines corporatives com la proposada per Microsoft Educator Network, Jornades podem participar a partir dels nostres interessos, i les formacions que realitzen dins dels centres.

Personalment pense que si millorem les nostres competències directament estem ampliant la nostra àrea de confort, on podem anar ampliant-la, aquest concepte d’àrea de confort, és un concepte que treballe amb els meus alumnat sobretot quan s’han d’enfrontar a noves aventures i etapes de la seua vida. Ampliem la nostra zona de confort per poder continuar millorant i oferir al nostres alumnes les millors pràctiques que puguem crear… Tinguem la millor professió del món: ser Docent.

A l'inici de la comunicació parlant amb l'auditori

A l’inici de la comunicació parlant amb l’auditori

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s