Participem a #escolademestres d’Akoé Educació amb El Poder de la Paraula: Noves Formes d’Avaluar el procés Lector

Ahir vam tindre l’oportunitat de participar a la II edicció d’Estiu de l’Escola de Mestres organitzada per Akoé Educació a la ciutat de valència.
La noostra participació va ser al track d’experiències, on van defensar que els nostres alumnes de secundària llegeixen, encara que ho fan d’altres formes també, i ja no únicament als llibres.
Ens trobem davant nostre cada curs, a grups d’adolescents que estàn aprenent a llegir i a escriure a la xarxa, a les pantalles, i com a docents, hem de tindre’ls molt present per planificar la nostra tasca docent.
@LlegirXdirMS2 va estar a la xarrada com eïna per realitzar l’avaluació del procés lector, va ser molt animòs trobar i escoltar que ja hi ha gent que també està incorporant aquesta eïna dins de l’aula…. Quin Goig!..
També van comentar la realització de #Bookstràiler com instrument d’avaluació, ja que afavoreix el foment de la lectura per part de l’alumnat, així com l’aspecte de la creació de continguts on l’alumnat es converteix en el protagonista del seu propi aprenentatge.
Vos convide a visitar la presentació, a compartir les vostres idees i sobretot a escoltar als vostres alumnes, perquè ells tenen la paraula, és la nostra responsabilitat donar-los el poder.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s