3 Edició de @Llegirxdirms2 a BTX. Twitter com eina per l’ empoderament i la participació

reading give dreams

reading give dreams

Aquest procés naix fa tres anys enrere. Escoltar a l’alumnat pot donar-te possibilitats de millorar, aprendre i ampliar la teua zona d’aprenentatge, i justament he de donar les gràcies a tots els alumnes que m’han oferir aquesta oportunitat. Una activitat que té com objectiu fomentar la lectura entre alumnes de 17- 18 anys, així com donar veu a l’alumnat per dir la seua sobre les lectura que fan, però també explicar les raons que han portat a la selecció d’un determinat títol, quines frases ha seleccionat per la seua significació. Compartir opinions entre els companys que ja han llegit el mateix autor o el mateix títol al trimestre anterior.
L’alumnat a través dels seus perfils professionals creats per treballar a classe i utilitzat els Hashtag determinats per cada fase del projecte realitzen un procés lector on la veu de l’alumne li ofereix el seu propi empoderament.
l’alumnat és el seu propi protagonista deixant les seues piulades a la xarxa social i compartint-les amb tot aquell usuari que seguisca el @LlegirXDirms del projecte.
IMG_20141211_184046

El projecte estarà actiu des del 24 de novembre, fins els 25 de gener a la xarxa social. dividit en tres moment de lectura abans de llegir amb (#Llms1), durant la lectura (#llms2) i després de la lectura (#llms3) deixaran piulades de totes les lectures dels alumnes ja no només sobre frases destacades del textos, pàgines dels autors, sinó també sobre l’anàlisi dels textos des d’un punt de vista textuals i literaris.
IMG_2278664389386_resized

El foment de la lectura entre els nostres alumnes ha de passar per trobar noves formes de comunicació, de “seducció” si voleu, i la tecnologia és un aliat molt engrescador per assolir el nostre objectiu: “contagiar amb el Virus de la Lectura”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s