COMPETÈNCIES LINGÜÍSTIQUES I TICS? CLAR QUE SÍ!!!

Quantes vegades has escoltat que les humanitats no són Tecnològiques?, o Com es pot ensenyar les Declinacions amb una tabletes? Som els docents de humanitats, de llengües més concretament més reticents? o simplement que cal recercar més detall com establir les connexions?…. Jo personalment no tinc les respostes a totes les preguntes…només tinc la meua experiència professional (pot ser haguera de dir vital) són ja 15 anys de docència que s’han accelerat des del 2006 cap ara.

Des d’aquesta experiència és des d’on hem construït el curs de Competències lingüístiques i Tics que des del passat dilluns 26 de gener van començar una nova aventura “ser docent per altres col·legues de professió”. qüestió sempre difícil, perquè desitges fer-ho més que bé…com dic moltes vegades rebé… la veritat és que ja portem tres sessions de les 6 que són presencial i he pensat que és el moment oportú (mai és el moment correcte per a res) de deixar aquesta entrada al bloc.
El contingut del curs focalitza l’atenció en com podem desenvolupar les competències lingüístiques i altres habilitats determinades per

La UNESCO (habilitats del S. XXI) als nostres alumnes, mitjançant les TIC’s. Com ja he dit moltes vegades citant a @LauraBorràs ” les humanitats també són tics”.

Altre dels ha sigut Twitter com eina a l’aula per donar als alumnes l’oportunitat d ’empoderament i participació, i també Twitter com eina per millorar el teu entorn d’aprenentatge professional en Xarxa, participant als diferents Twitter xats que hi ha arreu del món o participant al primer Twitter Xat en català que és @XaTac_5.

També anem a comentar algunes eines que podem utilitzar per Flipper Classroom com Socrative, Kahoot, Pladet, o Blendspace per poder justament canviar la metodologia a l’aula, facilitant moment d’aprenentatges on la Tecnologia és per l ’empoderament i la participació.
mzl.gbimkaqn
sway microsoft

És una aventura d’aprenentatge personal el realitzar aquestos cursos, espere que també siga pels docents que estan assistin per conèixer només formes de fer…. Compartir és Créixer, no hi ha una millora aventura que aprendre!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s