1r Concurs de #Booktrailers de Grupo Sorolla per Promoure la lectura

Des del dilluns passat i fins el 23 de març l’alumnat de primer de batxillerat del centres de Grupo Sorolla podem presentar als seus docents de l’àrea de valencià el seu Booktrailer per participar al primer concurs de #Booktrailer que organitzem.
Screenshot_2015-02-18-15-22-44

Que els nostres estudiants són residents digitals, natius i moltes més etiquetes que emprem per classificar-los, ja està més que superat. Que estem vivim el major canvi i transformació des de fa 100 anys també, encara que des de diferents àmbits, sectors o crepuscles(ben podia ser tot un clàssic com Sunset Boulevard), pensen que el passat es pot perpetuar “in tempore”, cal continuar defensant que les humanitats, les “lletres” també són Tics, i sense dubtes, seran tot allò que els docents ens proposem que siguen.

Amb totes aquestes idees barrejades, i amb el propòsit d’oferir l’ocasió de gaudir del fet de llegir vam començat a realitzar booktrailer el curs passat com experiència inicial. Els resultats van ser tan senzillament sorprenents, que vaig proposar als meus companys dels altres centres de Grupo Sorolla la possibilitat de realitzar un concurs entre els Booktrailer resultants, amb la intenció que l’alumnat tingueren el seu moment de protagonisme a l’hora de presentar el seu Booktrailer i de replegar el premi en el cas del guanyador.

Estic segura que al llarg del procés hi haurà errors, que ens faran millorar, però sobretot ens faran aprendre, ja que sense els errors no hi ha aprenentatge possible. L’aventura només acaba de començar…… hi ha millor aprenentatge?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s