VISITA A L’ESCOLA VIROLAI DE @LLEGIRXdIRMS2 I ALTRES NOTICIES

aquesta setmana que celebrem les falles a la ciutat de valència, hem aprofitat per realitzar algunes visites, i rebre bones noticies que des d’ací comentarem.
Ja fa temps que hem parlat des d’aquesta finestra la col·laboració amb l’Escola Virolai, @CoralRegi @DolorsColomer

i els seus alumnes amb qui hem compartit activitats via Twitter sobre poesia (#Twvers) o la valoració de les lectures realitzades(#llms3). Es per això que calia desvirtualitzar a les persones amb les que col·labores.
EL dilluns passat vam agafar el tren (encara sense corredor mediterrani) per en 3 hores arribar a Barcelona, concretament a l’Estació de França, on ja m’esperaven per portar-me a l’Escola directament i poder visitar-la aula per aula, i totes les noves instal·lacions esportives i el nou pavelló que van inaugurar aquest setembre.
L’escola Virolai des d’un entorn privilegiat mirant al mediterrani des del Barri del Carmel, porta ja més de 50 anys ajudant a créixer al seus estudiants. La visita va a guanyar en intensitat quan vas conèixer als alumnes amb qui havien intercanviat les piulades, així com alguna breu conversa sobre les activitats.
De totes les sensacions que em van transmetre, destacaria sobretot l’escola viscuda per totes bandes com els intercanvis entre diferents nivells (apadrinaments lingüístics) per citar un exemple dels múltiples que podria citar…per que vos feu una idea vos deixe algunes fotografies dels detallats que em van oferir per la visita: EL nom de Virolai en xocolata, i una front de la ciutat de Barcelona, des de la mirada dels nens.
20150319_093943_resized

L’hora del dinar les desvirtualitacions van continuar, ja que @NewsNeus va apropar-se a l’escola per poder conèixer-nos personalment, també van aprofitar per continuar planificant el #Xatac5. Es va quedar curteta l’hora compartida per poder compartir més i més idees, com va dir @NewsNeus un dinar d’exploració eductiva i gaudir social.
20150316_141225_resized
Una visita on vanteixir més pont per continuar compartint activitats entre els nostres alumnes, com sempre comentem, no hi ha aprenentatge sense el fet de compartir.

Des d’aquesta idea bàsica, és amb la que va nàixer @Xatac_5 el primer Twitter Xat sobre educació i tic d’Espanya, i ahir que van treballar El perfil del Coordinador Tic/Tac a l’ escoles, van rebre la noticia d’estar a la pàgina de la revista Educación 3.0. Una bona noticia…estem fent pas a pas el camí…Fem futur.
Gràcies per Compartir!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s