7ª COMPARTIC: TIC, TAC, TAP: CONSTRUÏM EL CANVI EDUCATIU

com 2

El divendres 8 i dissabte 9 va celebrar la 7a ComparTic de la xarxa cooperativa 1entretants. El lema d’aquestes Jornades va ser: Tic, Tac, Tap: Construïm el canvi educatiu. Tothom coneixem les TIC (tecnologia per la comunicació i la informació), i el pas que es va donar ja fa anys al parlar de les TAC (Tecnologia per l’aprenentatge i la comunicació) i les darreres reformulacions que ens porten a parlar de TAP ( Tecnologia de l’apoderament i participació) terme que ens explica molt bé Dolors Regi en aquest vídeo
Va ser unes jornades per compartir idees, aprendre dels demés i participar amb una breu ponència, en aquesta ocasió titulada: LA creació de continguts des de la lectura: Booktrailer & Sway.
com

Avui en dia es respira certes tendències de canvi, però no hem d’oblidar que els principals agents que podem realitzar el vertader canvi educatiu som els docents que hi som a les aules, que eixim de les nostres àrees de confort per aprendre, ja que no podrem ser bons docents sinó ens qüestionem les nostres activitats. I no hi ha res millor que compartir les teues idees per qüestionar-les o reafirmar-les… Compartir és Créixer.
2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s