III JORNADES D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES DE GRUPO SOROLLA:

Ja portem 3 anys realitzant l’intercanvi d’experiències dins de l’organització on treballe (Grupo Sorolla) amb la finalitat de compartir i aprendre dels altres….sempre he pensat és la millor forma de trobar la llum que no trobaves per donar vida al teu projecte, com si en un instant l’espurna haguera calat foc a totes les idees que no terminaves d’ubicar correctament.
Vaig compartir amb els meus companys dos projectes, que tenen en comú el treball col·laboratiui les Tics. El projecte de Reading Without Borders, centrat en l’alumnat (al post anterior ja estava comentat), i la creació del 1r Twitter xat en català @XaTac_5 per compartir idees entre els docents i obtindre una formació no formal entre iguals.
IMG_20150703_213110
aquest projecte que naix des de les connexions de Twitter s’ha anat consolidant gràcies als professional del món de l’Educació que cada setmana participen els dimecres de 20.00 a 21.00h per compartir les seues idees, opinions sobre temes vinculats a l’educació i Tics. I També Durant l’estiu a partir de qüestionaris que ajuden guiar el debat.
Imagen1

Ja van participar al #Opengirona15 al Maig i el dimecres 21 van aparèixer a La Vanguardia.Un projecte que va guanyant cos!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s