@XATAC_5 ES “DESVIRTUALITZA” AMB UNA DINAR-TREBALL PEL CURS VINENT

Com podria explicar el fet de quedar a dinar amb persones amb qui has estat compartir Skype, xarrades via Twitter, emails, converses via Twitter amb els #Xatac5 i amb qui no havies vist mai cara a cara?. És el present dels entorn laborals d’avui en dia,i els entorn on ens mourem cada vegada més… Tot així, una vegada encetats ja els @Xatac_5 d’estiu, van decidir que les 4 dones que portem el projecte endavant, havien de “Desvirtualitzar-nos” per poder conversar sense cap tecnologia entre nosaltres.
D’aquesta forma el passat divendres 10 de juliol van quedar Neus Lorenzo (@Newsneus), Elena Ojando (@elenaojando), Olga Bonet (@ob2000twit) i Àngels Soriano 8@angelssoriano74), entre nosaltres ens coneixíem parcialment, però encara no havien tingut l’oportunitat de “desvirtualitzar-nos”

20150710_210558 equipde Xatac5

Van repassar els aprenentatges fets al llarg d’aquestos 6 mesos d’aventura, i van dibuixar l’esborrany d’accions futures que volem portar endavant.
#Xatac5 tornarà amb el seu format d’hivern al més de setembre, i estem treballant en noves accions….No podeu perdre-vos-les!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s