Tanquem 2015 amb els objectius assolits……iniciem 2016 amb més aventures!!

fa portem alguns dies 2016 i encara no havia obert les entrades per escriure un post…. de fet durant la Tardor no hem tingut ocasió de poder explicar els diferents projectes que s’han anat configurant.

EL treball iniciat al novembre de 2014 va complir un any de vida #Xatac5, s’ha convertit en un fòrum de compartir idees al voltant d’un tema vinculat a l’educació i a les Tics setmanalment a Twitter sempre autogestionat pels propis participants, com ja hem explicat, la veritat és que no puc deixar de donar les gràcies a les companyes de viatge que col·laboren inestimadament en la gestió del mateix. Un objectiu que continua el seu desenvolupament amb la intenció de poder desvirtualitzar-nos al mes d’ Abril.
Imagen1
IMG_20150523_214300

Focalitzat-nos a l’alumnat,el meu interès era intentar convertir-los en protagonistes emprant diferents estrategies i eines. L’ús de Sway per la comunicació de treballs d’investigació com el que replega part de la Narrativa del Segle XX que és una eina totalment gratuita. O també amb la creació de powerpoint amb OfficeMix

Qui pensava que a les classes de llatí no es podia treballar amb les Tics?

Però si un de tots els projectes ha sigut protagonista l’alumnat, ha sigut Concurs de Booktrailer que en aquesta segona edició s’ha obert a tots els centres de la Comunitat Valenciana. hi serem 17 centres els que treballem les lectures per la creació d’un contingut audiovisual que els portarà a un concurs.

cartel definitiu

Així doncs 2016 continua amb projectes, aventures d’aprenetatges: EL II concurs de Booktrailer, el projecte d’Aprenentatge de Xinès, emprant officemix https://sway.com/8Vd5zKomRilkmBkf; el projecte de compartir els booktrailer sobre Enric Valor i altres autors amb docents dels USA, així col·laborar amb Pilar Cuello per poder arribar a fer una exposició virtual sobre el paper de la Dona al llarg de la història.
Com sempre diu un company, compartir idees és sumar idees, per enriquir-les, Compartir és crèixer….anem a gaudir del 2016!!! i vosaltres que el pogueu llegir!!…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s