31/12/2016 Mirem endavant amb els aprenentatges gaudits!

Fa quasi 6 mesos que no escrivia al blog, i la veritat és  que hi ha hagut material per poder compartir,  que no té nom, el fet que la pantalla no m’haja convocat, i puc assegurar-vos que m0ha convocat… però no he  trobat ni  les paraules, ni el repòs per poder interirotzar els aprenentatges.

La proposta d’aquesta entrada, si em doneu el beneplàcit, és el fer un resum dels aspectes que m’han oferit aventures d’aprenentatges, i si mire cap a enrera només un momentet, en dona cert vertigen els objectius i aprenentatges  d’aquest 2016 que termina.

Quan era una nena, sempre pensava que tenia la sort de iniciars els anys dues vegades, com tothom cada dia 1 de gener ; i cada 1 de setembre ja que iniciava un nou curs acadèmic. En algun moent del a meua vida vaig desitjar, poder continuar mesurant els anys daquesta forma, potser per això també sóc docent.

La veritat és que aquest nou any acadèmic va començar  a setembre, i amb ell, vas continuar col·laborarnt amb Microsoft amb xarrades a centres escolar, Xaloc  a Barcelona, parlant de l’avantatges de Office 365  pel centres educatius. Després amb Temps, per poder compartir amb mestres.

Xarrada Microsoft Office 365 centre Xaloc Barcelona

Xarrada Microsoft Office 365 centre Xaloc Barcelona

20160907_110846

L’octubre va portar noticies inesperades, tan inesperades com emotives, gràcies al reconeixment que Microsoft a nivell mundial em va oferir, ser Microsoft Innovative Educator Fellow, amb  el meu company Toni Zarzoso de Grupo Sorolla, els dos espanyols de l’equip europeu.

MIcrosoft Innovative Educatro Fellow

MIcrosoft Innovative Educatro Fellow

badge-mie-fellow

SIMO 16 de la mà de Microsfot amb la Capa de Super OneNote, una experiència que recomane a tot docent per compartir les innovacions,  tant els que van ser reconeguts per l’organització per presentar les seues bones pràctiques, com tots aquells que fan també bones pràctiques i no van poder estar; entre tots estem trasnformant l’ Educació!!!

Escuadrón MIE en Simo 16

Escuadrón MIE en Simo 16

img_20161019_110835img_20161021_210443

També van tindre l’oportunitat de compartir  Women in History el treball que van desenvolupar el curs passat amb Pilar Cuello, qui sempre  ha compartit aventures i projectes. això sí amb la capa de Super OneNote…. no es pot pedre.

 

 

 

 

 

 

Novembre va també portar aventures i nous llocs com Salamanca, o Segovia de la mà de Micorosft i de la Junta de Castilla y León,  explicant com Office 365 trasnforma l’escola, preparant els alumnes pels aprenentatges que seràn el seu dia a dia en la seua vida adulta.

img_20161118_103156 img_20161123_210317

M’agradaria també donar les gràcies a tots aquells alumnes que hem compartir aprenentatges a través dels  curset de formació organitzats pel Cefire de Torrent: Booktràiler pel foment del procés lector; i des del Cefire d’Elda: Eines Tics per l’apernentatge de llengües. Gràcies per compartir amb mi les vostres ganes d’aprendre!!. I  gràcies també a la tasca desenvolupada des de  Global Learning per donar el suport a totes aquestes accions.

I els aprenentatges que cada setmana fem al @XaTac_5  a la Xarxa, gràcies a les meues companyes que un día fa més de dos anys van aceptar la voluntat de col·laborar en aquest projecte, que cada setmana treballa un tema al voltant de l’educació i les Tics.  Des del món Transmèdia, construint coneixment, i sobretot Xarxa d’aprenentatge. Aquest 2016 hem  conmmemorat els dos anys Online!!

Gràcies Companyes!!

20150710_210558 equipde Xatac5

I com equip van poder participar a les II Trobades de Professorat de Valencià de Gandia, el passat 26- 27 de novembre on van  presentar què és  i com funciona el @Xatac_5, unes jornades interessant, on vaig poder compartir temps amb els professorat que forma part de la Xarxa 1entretants, que encara que no sempre puga assitir a les reunions, i participar més antivament de les seues accions formatives, i dinamitzadores a l’àmbit de les Tics en Valencià, sempre estàn presents. Anem per la #Valencianada i la #ComparTIC

img_20161127_125823 img_20161127_184114

 

 

Compartir i aprendre són dos de les premises que han vertebrat aquestos mesos, evidentement, res podriem compartir sense els aprenentatges que m’ofereixen els meus alumnes cada dia a les classes. Ells, són els més importants, i també per ells estem desenvolupant projectes que tenen com eixos el compartir i el fet d’aprendre.

Per això, continuem amb els projectes ja consolidats com Twitter per comentar el procés lector, què ja és la 4tra edició;  la IIIa del Concurs de Booktrailer de Martí Sorolla  obert per tota la Comunitat Valenciana amb la pre-inscripció de 20 centres,  i sense dubtes a la participació de tots ells a la fase de concurs oberta ja del 9 de Gener pel que fa al a recepció dels booktrailers.

III Concurs Booktrailer Martí Sorolla

III Concurs Booktrailer Martí Sorolla

Jo de vosaltres, no deixaria passar aquesta oportunitat de participar i de poder assistir a l’acte de lliurament de premis, que sense dubte , serà Brillant!

I encara falta només  un projecte, que ens emociona particuparment: Quantes dones apareixen als llibres de textos?, Si volem una societat justa, igualitària, com és possible que les dones no siguen representades?.

Women in History on Tour, és un projecte que intenta ficar en relleu les dones al llarg de la historia, presentades col·laborativament per l’alumnat  de diferents edats, i de diferents països, gràcies a  el treball col·laboratiu de Sway. Aquest projecte vol construir una exposició virtual online amb dones de tot el món, en diferents llengües. 12 centres de 9 països estem intentant desenvolupar aquest projecte, la idea és crear connexions a partir de skype per compartir els aprenentatges, com les diferents trobades que ja hem pogut comapartir amb Stony Evans.

ja5adr33f2vuld k5aoemik3oqa6f

Només falten unes hores per canviar l’any, per la trobada amb familiars, i bons desitjos….

Què 2017 ens porte aprenentatges!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s