Edusiona’t amb les art el passat 7/7/2016

El passat dijous vaig tindre l’oportunitat de poder compartir i aprendre amb gran professionals com són: Mar Benegas, Anna Gascó,Olga Gargallo, i col·laborant Àngels Soriano20160707_091946

compartint un taller de literatura titulat: Sóc Cos:
Aquesta va ser la presentació al llibret que l’organizació va difondre als assitents.

“El taller gira al voltant de la poesia i el cos, el joc, la veu, la pell i la creació poètica. Amb dues parts, una introducció i taller de “poesia a cau d’orella” (recital elecció i xiuxiujera poesia a l’orella dels companys) i una pat creativa d’escriptura de haikus a partir del llibre (molt artístic i il·lustrat) “Abecedaria del cuerpo imaginado” que, per acabar, ens emportatem a casa i també farem ús d’ells per a fer “escultures” amb la nosta parella d’exercici.”

Unes 30 persones van compartir amb nosaltres dues hores de veu, versos, poemes, cos, i poesia que ens van fer realment un descobrirment per poder realitzar amb els nostres alumnes, només entrem al setembre a l’aula.

La part creativa va terminar amb  creació d’un Haiku de la mà de Mar Benegas, i la posterior representació per parelles amb el Cos…. som cos poètic, paraula corpòrea, poesia d’ànima, paraula….guiades per Anna Gascó…. moments vitals que dibuixaren pell de poemes, instants únics que habitaran al cor.

20160707_100641

Ací  algunes de les fotos del  taller que sense dubtes va ser molt creatiu:

A la sessió de la vesprada es van presentar el Petxa-Kutxes, presentacions d’activitats que s’havien realitzat als centres des de totes les  àrees que estaven convidades a la Jornada: Dansa, audiovisuals, Música, Arts plàstiques, Literatura, Arts dramàtic.

Van tindre l’oportunitat de poder compartir amb els assitents la presentació del projecte de booktrailer i el concurs de Martí Sorolla , que al llarg del curs 2016-2017 realitzarem la III edició.

Ací podeu trobar l’enllaç a la incripció i les bases del concurs.

 

vos deixe ací la  presentació que vas realitzar del projecte:

 

Evidentment va ser una presentació de 20×20, com demana el cannon, aleshores  van intentar ser molt directes, per poder arribar al núcli central: vivim a un món trasnmèdia, cal ensenyar als nostres alumnes la competència de la Trasnliteralitat, ja que aquesta és la competència que ens ajuda a dotar de significat a una narració fragmentada que cal reconstruir i llegir per obtindre una informació global.  I l’eina, que transita a les fronteres discursives, és el Booktrailer.

Però un petxa-kutxa sense paraula és com un dia sense un somriure, no està mal, però li falta l’alegria, així doncs, ací està el vídeo amb el discurs, que hem intentat  reconstruir de la mateixa forma. Amb un somriure em sentiré recompensada.

 

 

Així que esteu convidats a participar al III concurs de Booktrailer,  i si per alguna raó, tingueu dubtes, podeu ficar-vos en contacte @angelssoriano74  o bé realitzar el curs de formació proposat pel Cefire de Torrent

 

Advertisements